Til studerende og andre interesserede

Generelt om Plexus
Kig rundt på vores hjemmeside, og også gerne vores facebookside for at finde informationer om Plexus. Kort fortalt, så er Plexus et værested/mødested for ensomme unge i Slagelse i alderen 18-35 år og vi har åbent to dage om ugen. I Plexus kommer alle slags mennesker, og alle er velkomne. Vi har en række husregler som skal overholdes, men ellers er ung-til-ung kontakten og fællesskabet det vigtigste i Plexus.

Studieopgaver om Plexus
Vi får rigtig mange henvendelser fra studerende der gerne vil bruge Plexus Slagelse som case til en opgave, eksamen mm. Dette er selvfølgelig meget velkomment. Vi skal dog præcisere, at vi er et mødested der tilbyder anonymitet og forsøger at skabe et trygt miljø for vores besøgende. Derfor er interviews og observationer i åbningstiden desværre ikke muligt. De frivillige kan efter aftale stille op til både interview, observation inden åbningstid, video mm. Vi diskuterer gerne diverse emner om mødested og de besøgende, samt om at være frivillig i Plexus.

Skriv til os på minplexusslagelse@gmail.com, så kan vi finde ud af formen. I mailen bedes du/I forklare hvad formålet med interview mm. er, så vi kan gøre os nogle overvejelser inden mødet, og evt. tage foldere om Plexus med til jer.

Vi vil gerne frabede os generelle spørgsmål om målgruppe, åbningstider, Ungdommens Røde Kors’s politik mm., da disse informationer kan findes på denne hjemmeside samt på www.URK.dk. Derudover skal interviews være velforbredte og målrettede, så vi alle får noget ud af det 🙂

Åbningstider

Hver fredag
kl. 19 til kl. 21
på Bredegade 10 i Slagelse.

Kontakt os

Du kan kontakte os i åbningstiden over telefon, eller over Facebook døgnet rundt.
41 88 28 43

Vær med!

Sammen har vi det super hyggeligt sammen.

                 

Følg os på Facebook

Mission: Ingen unge skal føle sig ensomme!

Ingen unge i Slagelse Kommune skal føle sig ensomme. Denne mission vil vi bidrage til genenm Plexus.

Vision

Vi drømmer om et samfund, hvor alle er noget særligt for nogen, og hvor ingen savner positivt fællesskab.